ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ κτλπ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ κτλπ. 3rd Cyprus Open Dance championship 8/5/2016

 

 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες , κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε καρδιολογικό έλεγχο .

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Οι σχολάρχες είναι ενημερωμένοι για την υγιειονομική κάλυψη του αγώνα και οφείλουν να γνωστοποιούν τους όρους στους συμμετέχοντες . Οι όροι έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μέσο της οποίας έχουν γίνει και οι εγγραφές για τις συμμετοχές . 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα βρίσκεται γιατρός στο στάδιο , για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.
Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη μελλοντική χρήση της εικόνας τους από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
Οι διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά αντικείμενα αθλητών και θεατών .